search
3 gave series op Netflix om in één ruk te bingewatchen
Series / Featured

3 gave series op Netflix om in één ruk te bingewatchen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen!

Hieronder drie tips voor series die je gewoon op Netflix vindt en gewoon eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.

The Blacklist | Te zien op: Bing nu!
Met zes seizoenen kun je flink aan de bak! In deze misdaadthriller met mooie namen als James Spader, Megan Boone en Diego Klattenhoff zie je hoe een briljante voortvluchtige zich bij de FBI aanbiedt om te helpen andere slechteriken te pakken. Maar dat doet hij alleen als de nieuwe profiler Elizabeth nauw met hem samenwerkt.Sons of Anarchy | Te zien op: Bing nu!
Alle zeven seizoenen van Sons of Anarchy zijn op Netflix te vinden en in de serie zie je rollen van onder meer Charlie Hunnam, Katey Sagal en Ron Perlman. In de misdaadserie zie je dat leden van de gewapende motorclub Sons of Anarchy de controle over een stad hebben overgenomen en de confrontatie aangaan met motorrijders, racisten en de wet.Prison Break | Te zien op: Bing nu!
Deze gevangenisserie met vijf seizoenen heeft rollen voor Wentworth Miller, Dominic Purcell, Amaury Nolasco, Robert Knepper en William Fichtner en met name het eerste seizoen is erg gaaf. De synopsis: Als zijn broer onterecht wordt veroordeeld voor moord, is een ingenieur vastbesloten om hem uit de beruchte Fox River-gevangenis te bevrijden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen