Disney+ lanceert GroupWatch-functie nu al in Nederland

Disney+ lanceert GroupWatch nu al in Nederland

Disney+ komt vandaag met deze nieuwe functionaliteit voor de Nederlandse abonnees.

Jim Pedd, 26 oktober 2020 om 16:51

Vanaf vandaag kan je hier in Nederland al gebruik maken van de GroupWatch-functie op Disney+. Eerder was die al in de Verenigde Staten gelanceerd. Maar toen hoorden we dat het 'tot in de herfst' zou duren voordat deze naar andere landen zou komen.
Gelukkig is dat moment nu al aangebroken. Vanaf vandaag kan je van GroupWatch gebruik maken hier in Nederland. Dat is dus precies op tijd voor de release van The Mandalorian, dat vanaf 30 oktober te streamen is op Disney+.

GroupWatch functionaliteit
Voor GroupWatch moeten alle deelnemers beschikken over een account van Disney+. Daarnaast moet iedereen zich in hetzelfde land bevinden. Dat betekent dat je vanaf Nederland dus niet met iemand in de Verenigde Staten deel kan nemen aan dezelfde sessie. Ook kan je maar één stream tegelijk gebruiken en dus niet aan meerdere sessies tegelijk meedoen.

Tot slot geldt ook dat iedereen die meedoet een abonnement op Disney+ moet hebben. Je kan met maximaal zes mensen tegelijkertijd gebruik maken van GroupWatch en reageert op wat je ziet met behulp van emoji. Ook kan iedereen de stream pauzeren.

Bron: Disney

Lees meer over: Disney Plus, GroupWatch, Streamingdienst

Populair nieuws