Eerste teaser 'Lord of the Rings'-achtige fantasyserie 'The Wheel of Time'

The Wheel of Time van Amazon Prime Video geeft nu al zijn eerste teaser vrij!

Jim Pedd, 29-10-2020 19:00

The Wheel of Time wordt een van de volgende grote fantasyfranchises, als het aan Amazon ligt. De boekenreeks is afgerond en de rechten zijn in handen van Prime Video. Vandaag is er een eerste preview vrijgegeven.
Het gaat nog niet om de eerste beelden van de serie, maar om een audioclip. Die duurt zo'n zestien seconden. Daarin horen we een man en een vrouw die tegen elkaar praten, terwijl zich op de achtergrond een veldslag voltrekt. Actrice Madeleine Madden, die Egwene speelt, heeft bevestigd dat we haar horen, evenals acteur Marcus Rutherford die te zien is als Perrin.

Lees ook: Amazons epische fantasyserie 'The Wheel of Time' maakt vorderingen

Het logo
De visualisatie laat wel het logo voor de franchise zien, dat bestaat uit een omgekeerde versie van yin en yang. De franchise wordt gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Robert Jordan, die na diens dood afgerond is door Brandon Sanderson.

Lees ook: 'The Wheel of Time': Dit moet je weten

We volgen een groepje tieners uit een afgelegen dorp. Een van hen zou de Dragon Reborn zijn, een krijger die voor het licht zal strijden en waarvan het lot is dat deze zowel de wereld zal vernietigen, als redden. Nadat hun thuis verwoest wordt, probeert een machtige tovenares genaamd Moiraine de groep te redden en worden ze al snel het doelwit van de oeroude vijand van de Dragon, The Dark One.


Lees meer over: The Wheel of Time, Robert Jordan, Amazon, Prime Video

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos