search
Wat zegt de schokkende onthulling in 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'?
Series / Featured

Wat zegt de schokkende onthulling in 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'?

The Mandalorian eindigt met een bijzondere knaller, maar wat wil die onthulling precies zeggen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van The Mandalorian is sinds vrijdag te zien op Disney+. De eerste aflevering eindigde met een knaller. Maar wie zagen we nou eigenlijk en wat heeft dit te betekenen? We leggen het aan je uit in dit artikel, maar waarschuwen je bij deze voor SPOILERS.

In de aflevering The Marshal kregen we Cobb Vanth te zien, een man die een stadje op Tatooine beschermt (althans, dat probeert). Daarbij draagt hij het harnas van niemand minder dan Boba Fett, dat hij te pakken kreeg door handel te drijven met een stel Jawas. Maar Boba Fett lijkt niet dood te zijn.

Lees ook: Wanneer is 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' op Disney+ te zien?

Boba Fett!
In de aflevering zien we tegen het einde acteur Temuera Morrison verschijnen. Hij speelde in de film Attack of the Clones de rol van Jango Fett. En aangezien Boba Fett zijn gekloonde zoon was, moest de acteur wel terug keren als Boba. En dat deed hij, want aan het eind van de aflevering verscheen hij ten tonele.

Lees ook: Eerste recensies 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' seizoen 2: Top of Flop?

Boba Fett blijkt dus nog te leven in de franchise. Hij lijkt als een banneling te leven in de woestijn van Tatooine, en draagt kleding en wapens die doen denken aan de Tusken Raiders.

Interessant is dat Boba Fett natuurlijk de First Battle of Geonosis bijwoonde en de kracht van de Jedi zag. Hij is ook iemand die Darth Vader en Luke Skywalker kende. En dus iemand die mogelijk Mando kan helpen om de Jedi te vinden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen