search
Nieuw op Netflix: De Zweedse topserie 'Love & Anarchy'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De Zweedse topserie 'Love & Anarchy'

Dat ze in Zweden weten hoe een topserie te maken wordt nog maar eens duidelijk...

Liefhebbers van Scandinavische series worden aan het begin van deze maand op hun wenken bediend. Vanaf morgen, woensdag 4 november 2020 is namelijk op streamingdienst Netflix het eerste seizoen te bekijken van de nieuwe topserie Love & Anarchy.

In Zweden weten ze hoe ze een goede serie moeten maken en dat bewijst men opnieuw met deze Love & Anarchy. In deze serie volgen we Sofie die de taak krijgt om een uitgeverij nieuw leven in te blazen. In die uitgeverij maakt ze kennis met Max. Hij probeert Sofie (althans volgens de trailer die we voorgeschoteld hebben gekregen) op ongepaste wijze te saboteren. In plaats van daar tegenop te treden wordt er een spel bedacht waarin ze elkaar steeds verder uitdagen. Uiteindelijk lopen de uitdagingen stevig uit de hand met alle gevolgen van dien...

Quicksand
De makers van deze nieuwe Love & Anarchy serie zijn absoluut niet aan hun proefstuk toe. Dit heeft alles te maken met het feit dat ze eerder ook al verantwoordelijk waren voor de productie van de reeks Quicksand. Voor dit nieuwe project is wel een samenwerkingsverband aangegaan met de gerenommeerde scriptschrijver evenals regisseur Lisa Langseth. Zij is samen met Alex Haridi aangesteld als hoofdschrijver van de serie.

Ben jij ook alvast zeer benieuwd wat deze nieuwe serie allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer. De serie bingen is mogelijk vanaf morgen, dinsdag 4 november 2020.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen