search
'The Walking Dead: World Beyond' neemt duistere wending
Series / Nieuws

'The Walking Dead: World Beyond' neemt duistere wending

The Walking Dead: World Beyond gaat nu een duistere wending nemen en eindelijk echt op gang komen.

The Walking Dead: World Beyond is tot nu toe behoorlijk tam. Er zijn nog geen doden gevallen onder de hoofdpersonen en eigenlijk is de reis die de personages maken helemaal niet zo heel erg slecht. Maar de serie maakt nu een omslag.

De volgende aflevering, Shadow Puppets, zal behoorlijk duister zijn. In die aflevering hebben onze helden een ontmoeting met Percy, een vreemdeling. En dat zal het begin van een duister en veel gevaarlijker tweede deel van dit eerste seizoen vormen.

Lees ook: Kijkcijfers 'The Walking Dead: World Beyond' niet bepaald geweldig

Duistere wending
"Dit is een mysterieuze persoon, die waarschijnlijk langer blijft hangen dan een enkele aflevering. En we bevinden ons nu halverwege het eerste seizoen. De aanwezigheid van dit personage gaat de richting voor de volgende afleveringen onherroepelijk veranderen," aldus bedenker Matt Negrete tegenover Entertainment Weekly.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' onthult meer over de mysterieuze CRM

"Er gaan dingen gebeuren op een manier, voortkomend uit de aanwezigheid van dit personage. En dan breekt een point-of-no-return aan. Er zijn heel wat dominostenen die we dit seizoen hebben neergezet, waarvan ik kan zeggen dat de eerste omvalt door de aanwezigheid van dit personage."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen