search
Ook Rachel McAdams officieel in 'True Detective'
Series / Nieuws

Ook Rachel McAdams officieel in 'True Detective'

En Taylor Kitsch lijkt zo goed als zeker ook aan te sluiten.

Enkele dagen geleden werden Colin Farrell en Vince Vaughn aangekondigd als twee van de hoofdrolspelers in het tweede seizoen van de HBO-serie True Detective. Nu weet Variety te melden dat de reeds eerder genoemde Rachel McAdams ook officieel is toegevoegd aan de cast en dat de benoeming van Taylor Kitsch niet lang meer op zich laat wachten.


In het tweede seizoen onderzoeken drie agenten en een crimineel een moord die een web van samenzwering heeft achtergelaten. Farrell speelt detective Ray Velcoro en Vaughn de misdadiger Frank Semyon. Het nieuwe seizoen bestaat wederom uit acht afleveringen, waarvan de eerste twee worden geregisseerd door Fast Five-regisseur Justin Lin.

Met maar liefst een 9,3 op de IMDb nestelt Nic Pizzolatto's misdaadserie True Detective zich tussen de allergrootste series die we de afgelopen jaren voorbij zagen of zien komen. Het staat op kleine afstand van Breaking Bad (9,6), Game of Thrones (9,5) en The Wire (9,4) en gelijk met toppers als The Sopranos en Sherlock.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen