search
Fijn nieuws voor fans 'Star Trek: Discovery'

Fijn nieuws voor fans 'Star Trek: Discovery'

De opnames van het vierde seizoen van CBS All Access-serie Star Trek: Discovery zijn van start.

Jim Pedd
Star Trek: Discovery is pas net bezig met het derde seizoen uitzenden op Netflix. Maar we weten sinds kort dat er zeker een vierde seizoen komt. En de opnames daarvan zijn op 2 november van start gegaan.

Dat wordt ook bevestigd door showrunner Michelle Paradise, die dat op Twitter liet weten. Ze vertelde daar heel kort en krachtig dat de opnames begonnen zijn. "Seizoen 4, daar gaan!" Daarbij plaatste ze ook meteen een gifje van de Discovery die wegspringt.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' onthult schokkend detail

Vierde seizoen
Het vierde seizoen van de serie is waarschijnlijk niet het laatste van de serie. Maker Alex Kurtzman, die de hele franchise mag leiden voor CBS All Access, liet al weten dat hij tot 2027 plannen heeft voor de franchise. Het einde voor Discovery is volgens Kurtzman voorlopig nog niet in zicht.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' heeft toch een rol voor beroemde Spock?

"Ik denk dat omdat Star Trek, over het algemeen, een lange geschiedenis heeft van series met ten minste zeven seizoenen, en we in de toekomst zijn gesprongen… nou ja, dat het net niet een heel nieuwe serie is, maar wel een serie met een volledig nieuwe set ideeën en verhalen, en volgens mij moeten we onszelf niet begrenzen."

Aanbevolen artikelen