search
Eindelijk nieuwe beelden Netflix-serie 'Kingdom'
Series / Trailer

Eindelijk nieuwe beelden Netflix-serie 'Kingdom'

Er komt een speciale aflevering, Kingdom: Ashin of the North, genaamd.

Netflix heeft een teaser vrijgegeven voor Kingdom: Ashin of the North. Dat is een personage dat we nog niet echt gezien hebben, op een korte flits na.

Daarmee komt Netflix met een nieuwe aflevering in de uiterst populaire zombieserie, Kingdom. Centraal in de speciale aflevering staat Ashin, een mysterieus figuur dat Lee Chang en zijn vrienden tegenkomen terwijl ze in het noorden zoeken naar de geheimen achter de wederopstandingsplant.

Lees ook: Wat betekent het einde van gave Netflix-zombieserie 'Kingdom'?

Het verhaal
In de special Ashin of the North leren we wie zij is en wordt haar achtergrondverhaal verteld. Bovendien zal de aflevering ons het oorsprongsverhaal van de plant vertellen, die de oorsprong is van alle problemen in het Korea van de middeleeuwen. Dat wordt in de serie namelijk geteisterd door zombies. We leren daar meer over door de bril van Ashin, die de erfgenaam van de Yeojin-stam in het noorden is.

Lees ook: Krijgt Netflix-serie 'Kingdom' een derde seizoen?

Kijkers zullen daarna nog een derde seizoen krijgen van de hitserie, waarin we nog meer antwoorden gaan krijgen. Dat wordt dus mooi, want er staat nog heel wat te gebeuren in de bijzonder gave serie. In 2021 is de speciale aflevering te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen