'Star Wars'-serie 'The Mandalorian': Dit zijn de belangrijkste onbeantwoorde vragen na de nieuwste aflevering

The Mandalorian: Dit zijn de onbeantwoorde vragen

The Mandalorian moet nog heel wat vragen gaan beantwoorden de komende weken!

Jim Pedd, 10 november 2020 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Mandalorian liet afgelopen vrijdag weer een nieuwe aflevering zien. Chapter 10, ofwel The Passenger, laat ons echter ook meteen achter met een boel vragen. We zetten in dit artikel de belangrijkste vragen voor je op een rij.
In The Passenger zien we dat Mando met zijn geleende speeder en het harnas van Boba Fett op weg is richting Mos Eisley. Daar komt hij terecht en krijgt hij via Peli Motto een opdracht. Hij moet een passagier naar haar man brengen, zodat haar eitjes bevrucht kunnen worden en haar familielijn bewaard blijft. Maar onderweg komen ze terecht bij een stel soldaten van de New Republic en crashen ze daardoor op een ijsplaneet. Dat laat heel wat vragen over.

1. Waar is Boba Fett?: Aan het eind van de vorige aflevering bleek Boba Fett zijn ervaring in Return of the Jedi overleefd te hebben. Maar waar is hij nu? En welke rol heeft hij straks? Boba Fett weet dat Din Djarin zijn harnas heeft, en weet mogelijk ook dat onze held zoekt naar andere Mandalorians.

Lees ook: Nieuwe 'Star Wars'-serie op Disney+ wordt wel heel bizar

2. Wie is Frog Lady?: Misschien niet direct een vraag die je zal hebben. Maar haar missie is voor Din Djarin een manier om meer te weten te komen over de Mandalorians. Zij lijkt zomaar eens antwoorden te hebben over onze held. En ze kan overweg met een blaster. Dus wie is zij?

3. Zijn de New Republic vrienden of vijanden?: We zagen X-Wings in deze aflevering en zagen ook dat Din door toedoen van de soldaten crashte. Krijgt hij echter een goede band met hen? Ze redden Din in elk geval wel op de ijsplaneet en lieten hem gaan, toen ze erachter kwamen dat hij een kapitein van de New Republic geholpen had. Maar of ze nou vrienden zijn?

Lees ook: 'The Mandalorian'-geruchten kloppen niet?


4. Waar zijn de Mandalorians?: De vraag is waar de nieuwe coven van de Mandalorians nu is. Dat is nog niet heel duidelijk. Maar we weten wel dat Din Djarin en The Child uiteindelijk waarschijnlijk terecht gaan komen bij een nieuwe coven. En daar ontmoeten ze hopelijk Sabine of Bo Katan.

5. Waarom is hyperdrive gevaarlijk voor eitjes?: Frog Lady mag niet in hyperspace reizen, want haar eitjes overleven dat niet. De belangrijkste vraag is natuurlijk waarom dat het geval is. Padmé reist wel door hyperspace als ze zwanger is van Luke en Leia, dus mogelijk is het gewoon verschillend per soort.

6. Hoeveel honger heeft Baby Yoda?: The Child eet echt heel veel. Hij eet kikkers, we hebben gezien hoe hij spinnen eet en eitjes van Frog Lady. Hoeveel honger heeft het kind nou eigenlijk? En leidt deze gigantische honger tot een kind dat ineens wat gaat groeien?

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Onbeantwoorde vragen, Disney Plus

Populair nieuws