Het Arrowverse krijgt er weer een opvallende uitbreiding bij

Het Arrowverse krijgt er weer een uitbreiding bij

Wonder Girl wordt de volgende toevoeging aan het Arrowverse, heel mooi dit!

Jim Pedd, 18 november 2020 om 09:12

Het Arrowverse krimpt en groeit. Er komen langzaamaan wat van de series tot een einde die de franchise gelanceerd hebben. Maar The CW is niet van plan om met het serie-universum te stoppen. En dus wordt er weer een nieuwe serie aan het aanbod toegevoegd.
Vandaag horen we namelijk vanuit Greg Berlanti dat er een serie komt rond Wonder Girl. Daarmee komt er voor het eerst een televisieserie rond een latina-heldin. De serie draait om Yara Flor, de dochter van een Amazone en een Braziliaanse riviergod.

Wonder Girl
Wonder Girl zal naar verluidt een echt oorsprongsverhaal vertellen. Het verhaal van Yara Flor zal waarschijnlijk op de een of andere manier verbonden zijn aan het mythische land Themyscira, waar Diana Prince ofwel Wonder Woman vandaan komt.

Het Arrowverse lijkt daarmee weer iets experimenteler te worden. Het is voor zender The CW een belangrijke manier om te testen waar de toekomst ligt. Voor een deel lopen de ooit torenhoge kijkcijfers namelijk terug en nieuwe series die gelanceerd worden doen het niet zo goed als vroeger.

Maar dat Wonder Girl nu ook een serie krijgt, laat zien dat The CW er nog altijd heel erg in gelooft. Laten we hopen dat het terechte hoop is!

Bron: Deadline

Lees meer over: Arrowverse, Wonder Girl, The CW

Populair nieuws