search
'Joker gaat brute dingen doen in de serie Titans'
Series / Nieuws

'Joker gaat brute dingen doen in de serie Titans'

Het gerucht gaat dat de Joker te zien zal zijn in Titans, met dodelijke gevolgen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Titans is er tot nu toe best goed in geslaagd om een groots DC-universum op te bouwen. Het derde seizoen komt er nu snel aan en zal ons ook een Joker laten zien.

Daniel Richtman, die regelmatig details naar buiten brengt via zijn Patreon-account, stelt nu dat de Joker ook in de serie voor zal komen. Sterker nog, volgens hem zal Joker op een gegeven moment zich schuldig maken aan de dood van Jason Todd. Dat terwijl die laatste net zijn debuut gaat maken als Red Hood in de serie.

Lees ook: Dit is Red Hood uit 'Titans'-serie van Netflix

A Death in the Family
In de comics is er de A Death in the Family-verhaallijn. Daarin ging de tweede Robin dood na een aanvaring met de Joker, die hem op brute wijze vermoorde. Tegelijk stond Jason Todd jaren later op uit de dood en was hij ineens te zien als nieuwe held.

Lees ook: 'Titans' doet het helemaal anders met seizoen 3

Of Titans ook echt een rol heeft voor de Joker is niet bekend. Mogelijk zal hij wel te zien zijn, vooral nu acteur Iain Glen terugkeert als Bruce Wayne, a.k.a. Batman. Het lijkt daardoor redelijk waarschijnlijk dat er ruimte is voor de Joker, een van de grootste schurken van de franchise. Bovendien maakt het nieuwe seizoen mogelijk ook plek voor Lex Luthor en Batgirl.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen