search
Marvel-serie 'Moon Knight' scoort nog een belangrijke naam
Series / Nieuws

Marvel-serie 'Moon Knight' scoort nog een belangrijke naam

De pre-productie van de langverwachte Marvel-serie lijkt in volle gang te zijn!

Afgelopen week werd bekend dat Oscar Isaac (Star Wars: The Rise of Skywalker, Annihilation) de hoofdrol zal spelen in Disney+-/Marvel-productie Moon Knight. Nu weten we ook wie er zal regisseren.

Lees ook: Disney+-serie 'Moon Knight' vindt hoofdrolspeler

Deadline heeft namelijk laten weten dat Mohamed Diab heeft getekend voor de regie van de serie. De Egyptische regisseur werd bekend door succesvolle Egyptische producties als Clash, Cairo 678 en El Gezeira. Nu maakt hij dus de overstap naar Hollywood. Jeremy Slater (bedenker van The Umbrella Academy) ontwikkelt Moon Knight voor Marvel Studios en zal het schrijversteam aanvoeren.

Wie is Moon Knight?
Marc Spector, een voormalige marinier, CIA-agent en huursoldaat, heeft door de jaren heen heel wat geld binnen geharkt. Wanneer een missie in Cairo nabij een geheime archeologische opgravingsplaats misloopt, lijkt Spector om te zijn gekomen. Spector leeft echter nog en kruipt door de woestijn naar de tombe van Konshu, de Egyptische maangod. Daar krijgt hij de krachten van deze maangod, die hem transformeren tot de held Moon Knight!

Lees ook: Wordt dit Marvels Moon Knight op Disney+?

Aanbevolen artikelen