Sitcom 'One Day at a Time' nu écht dood en begraven?

Nu echt einde verhaal voor 'One Day at a Time'?

Maar de cast en showrunners hopen nog altijd stiekem op een tweede overname van het project...

Geoffrey Ketels, 26 november 2020 om 11:08

Het lijkt er naar uit te zien dat het boek van de komedieserie One Day at a Time nu echt volledig is geschreven. Nadat eerder Netflix de reeks naar de eeuwige jachtvelden had verwezen heeft nu ook Pop TV dezelfde beslissing genomen.
In eerste instantie was het Netflix die de komedieserie op de markt had gebracht. Na afloop van het derde seizoen besloot de streamingdienst echter om een einde te maken aan de reeks.

Slecht nieuws voor de fans dus, maar een aantal maanden later koos Pop TV er voor om de reeks toch nog een tweede leven te geven. Daarop volgde een overname van One Day at a Time en verscheen er nog een vierde seizoen. Dat vierde seizoen is dit jaar verschenen, maar wist de verwachtingen helaas niet in te lossen. Daardoor heeft nu ook Pop TV besloten om niet meer verder te gaan met de reeks.

Nog hoop
Sony Pictures TV, de studio achter de komedieserie heeft inmiddels bekend gemaakt dat ze niet van plan is om bij de pakken te blijven zitten. Ze heeft dan ook de hoop uitgesproken dat de reeks alsnog een vervolg zal krijgen. Ook de hoofdrolspeelster in de serie, namelijk Isabella Gomez heeft aangegeven dat ze hoopt dat er zich alsnog een overnemer zal melden om het project verder te kunnen zetten.

Zoals het er nu naar uitziet komt er dus echter helaas geen vervolg meer voor deze komedieserie.

Lees ook: Populaire Netflix-serie 'One Day At A Time' krijgt toch een seizoen 4 maar op Pop TV

Lees meer over: One Day at a Time, serie, series, Netflix

Populair nieuws