search
Camilla en Charles krijgen online veel kritiek sinds 'The Crown'
Series / Nieuws

Camilla en Charles krijgen online veel kritiek sinds 'The Crown'

Het vierde seizoen is nogal een koude douche voor Prince Charles en Camilla.

De Britse royals Prince Charles en Duchess Camilla hebben de commentaren op een tweet die ze op 24 november plaatsten uitgeschakeld. Sinds de serie The Crown op Netflix verder ging met zijn vierde seizoen, krijgen ze heel wat kritiek te verwerken.

Een van de centrale onderwerpen in het nieuwe seizoen is het huwelijk tussen Charles en Diana. Dat huwelijk was vanaf het begin verdoemd als je de serie moet geloven, waarbij Charles constant vreemdging met Camilla. Met haar is hij inmiddels alweer enkele jaren getrouwd en gelukkig.

Lees ook: 'The Crown' krijgt ook kritiek van weduwe

Forse kritiek
Maar fans van de serie lijken hen dat niet direct te gunnen. Sinds de serie op 15 november verder ging met zijn vierde seizoen, is er namelijk veel kritiek op de twee. Fans stuurden hatelijke berichten naar het echtpaar. Zo lees je dat "Charles het nooit verdient" om koning te worden.

Lees ook: Actrice Emma Corrin pareert kritiek op haar rol in 'The Crown'

Andere fans vinden het maar niets dat Diana zo behandeld werd. Vooral het einde van het nieuwe seizoen, waarin Charles zijn liefde voor Parker Bowles bekend maakt aan Diana, is pijnlijk om te zien. "Bij haar liggen mijn loyaliteit en mijn prioriteiten!" schreeuwt hij naar haar.

Aanbevolen artikelen