search
'Twin Peaks'-regisseur David Lynch gaat een serie voor Netflix maken
Series / Nieuws

'Twin Peaks'-regisseur David Lynch gaat een serie voor Netflix maken

De regisseur heeft in het verleden vooral bekendheid weten te verwerven vanwege de serie 'Twin Peaks' en gaat nu 'Wysteria' maken.

Streamingdienst Netflix heeft een overeenkomst gesloten met regisseur David Lynch. Hij gaat exclusief voor Netflix de serie Wysteria maken.

Het was een bericht die werd geplaatst op Production Weekly die duidelijk maakte dat Lynch aan de slag gaat met een nieuwe serie voor Netflix. De serie heeft voorlopig de werktitel Wysteria gekregen. De opnames zouden als alles volgens plan verloopt in mei opgestart moeten kunnen worden. Verdere details over het project zijn tot dusver nog niet bekend gemaakt.

Twin Peaks
Bij menig aantal fans van series zal de naam David Lynch bekend in de oren klinken. Hij was in het verleden dan ook betrokken bij de productie van de serie Twin Peaks. De serie werd destijds als ronduit uniek bestempeld omwille van de filmische setting. Tot op de dag van vandaag wordt ze door heel wat experts nog altijd aanzien als één van de voorlopers van hedendaagse thrillerseries. In 2017 werd er een derde seizoen gelanceerd van Twin Peaks.

Opvallend, tot dusver is Twin Peaks de enige serie die ooit door Lynch werd gemaakt. Daar komt nu met het nieuwe project voor Netflix wel verandering in. Wanneer we de serie ten vroegste mogen verwachten op de streamingdienst is uiteraard eveneens nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen