search
Marvel kondigt 'Secret Invasion' en nog 4 nieuwe series aan!
Series / Nieuws

Marvel kondigt 'Secret Invasion' en nog 4 nieuwe series aan!

Disney+ krijgt nog veel meer series van Marvel in 2022 en verder.

In 2021 wordt het een druk Marvel-jaar op Disney+. Er verschijnen maar liefst zes series op Disney+ en daarna gaat het gewoon verder. Hieronder de vijf nieuwe series die zijn aangekondigd.

Secret Invasion
In deze serie keren Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Talos (Ben Mendelsohn) terug. De oud-SHIELD-baas en de Skrull-leider en we zien hoe de vormveranderende Skrulls al jaren de aarde infiltreren.



Armor Wars
Deze serie gaat over de side-kick Avenger James Rhodes a.k.a. War Machine van Don Cheadle en we zien wat gebeurt er als de technologie van Tony Stark in verkeerde handen valt. Het is War Machine die er een stokje voor moet steken.



Ironheart
Met actrice Dominique Thorne als de jonge heldin Riri Williams a.k.a. Ironheart zien we hoe zij het meest geavanceerde harnas creëert sinds Iron Man zelf, Tony Stark.



The Guardians of the Galaxy Holiday Special
Met opnieuw James Gunn als schrijver en regisseur zien we in 2022 deze special met onder meer Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Groot. We zien hoe de Guardians zich bezighouden met enkele pittige en grappige avonturen.



I Am Groot
Deze serie gaat over Baby Groot die een aantal zeer avontuurlijke situaties beleeft met uiteenlopende wezens in het Marvel Cinematic Universe. Het zijn geen volledige afleveringen, maar korte wel 'Marvel Shorts'.

Aanbevolen artikelen