search
Disney+ voegde deze series nieuw toe in de afgelopen week
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde deze series nieuw toe in de afgelopen week

Er debuteerden de afgelopen week drie nieuwe series op streamingdienst Disney+.

Disney+ zette deze week de seizoensfinale van The Mandalorian online. Ook waren er twee andere series die debuteerden op de streamingdienst. We zetten de nieuwe content voor je op een rij.

Bia (1 seizoen): Bia is een gepassioneerd kunstenares. Zij hangt met haar vrienden in de Fundom, een ontmoetingsplaats voor jongeren die creatieve webinhoud maken. Terwijl ze haar passie voor muziek opnieuw ontdekt, overwint ze ook haar angsten. Bia had namelijk een speciale band met haar zus Helena, die jaren eerder is gestorven; althans, dat denkt iedereen.

On Pointe (1 seizoen): Deze zesdelige documentaireserie volgt gedurende een volledig seizoen de studenten aan de School of American Ballet (SAB) in New York. We zien verschillende dansers die een strenge opleiding doen om hun droom waar te maken.

The Mandalorian (2 seizoenen): De seizoensfinale van deze serie kwam afgelopen vrijdag online te staan op Disney Plus. Daarmee is het tweede seizoen voorbij en is het tijd om te wachten op het derde seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen