De populaire serie 'Gossip Girl' is dan eindelijk weer terug in deze HBO-promo

HBO brengt de serie Gossip Girl in het aankomende jaar terug met een nieuw seizoen en een nieuwe cast.

Jim Pedd, 19-12-2020 13:24

2021 wordt een topjaar voor mensen die HBO Max hebben, of daar een abonnement op kunnen nemen. Helaas geldt dat nog niet voor Nederland. Maar gelukkig zit de internationale release van de streamingdienst er wel aan te komen.
Onderdeel van de release van HBO Max is een revival voor de populaire serie Gossip Girl. Van die revival krijgen we in een promo voor 2021 op HBO Max al een eerste preview.

Gossip Girl
De serie draait om een groep leerlingen die naar een privéschool op Manhattan gaan. De serie ziet er nu al anders uit, namelijk met sociale media en een heel ander New York dan we zagen in de eerste en oorspronkelijke serie. We volgen in dit geval ook niet de oorspronkelijke cast, maar volgen nieuwe personages.

In de revival zal Kristen Bell wel terugkeren als verteller. Ook zijn de eerste twee afleveringen geregisseerd door Karena Evans.

Dat belooft dus wat. HBO-baas Sarah Aubrey laat weten: "Josh Safran heeft in Karena de perfecte partner gevonden om te laten zien hoe het landschap van sociale media en de upper east side veranderd zijn, sinds Gossip Girl 13 jaar geleden debuteerde."


Lees ook: Laatste kans: Netflix gaat 'Gossip Girl' nu echt verwijderen

Lees ook: Fantastisch nieuws voor 'Gossip Girl' fans!

Bron: CB

Lees meer over: Gossip Girl, HBO Max, HBO, Promo, Kristen Bell

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix