search
Matt Smith heeft zin wat 'draken te berijden' in 'Game of Thrones: House of the Dragon'
Series / Nieuws

Matt Smith heeft zin wat 'draken te berijden' in 'Game of Thrones: House of the Dragon'

Niet alleen Star Wars- en Marvel-fans hebben iets om naar uit te kijken, ook Game of Thrones-fans komen weer snel aan hun trekken!

Eerder deze week werd aangekondigd dat Matt Smith een van de hoofdrollen zal spelen in Game of Thrones-prequel House of the Dragon. De 10-delige serie is gebaseerd op George R.R. Martins boek Fire & Blood, dat de geschiedenis van House Targaryen vertelt.

In een recente Q&A tijdens GalaxyCon, werd Smith gevraagd naar de mogelijkheid dat zijn personages draken zal berijden in de prequel. Hoewel Smith dit niet definitief onthuld, lijkt de acteur meer te weten dan hij loslaat. De Emmy genomineerde acteur zei er het volgende over:

"Zonder al teveel los te laten... ik kijk ernaar uit om een aantal draken te berijden... als ik die kans krijg. Wie weet?"

Wie wordt de troonopvolger?
Smith heeft er hoe dan ook ontzettend veel zin in om onderdeel uit te maken van de wereld van Game of Thrones. De acteur uit Doctor Who en The Crown zal de rol spelen van prins Daemon Targaryen, de jongere broer van koning Viserys (Paddy Considine). Daemon is een vaardige strijder en is na Viserys de aangewezen opvolger van de Targaryen-troon. Andere aangekondigde castleden zijn Olivia Cooke (als Alicent Hightower, de dochter van de rechterhand van de koning) en Emma D'Arcy (als princess Rhaenyra Targaryen).

Het is nog onbekend wanneer we House of the Dragon precies kunnen verwachten op HBO Max.

Lees ook: 'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' vindt eindelijk zijn hoofdrolspeler

Lees ook: 'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' toont eerste concept draken

Aanbevolen artikelen