Hoe zou 'Game of Thrones' seizoen 9 eruit kunnen zien? Deze fan brengt een populaire theorie tot leven

Game of Thrones-fanart stelt zich 9e seizoen voor

Game of Thrones houdt fans nog altijd bezig, die zelfs hopen op een mogelijke negende reeks.

Jim Pedd, 30 december 2020 om 16:56

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een fan van Game of Thrones maakte fanart voor een negende seizoen van de serie. Die fanart brengt een populaire theorie rond Daenerys tot leven.
Een van de meest controversiële momenten uit het achtste en laatste seizoen van de HBO-serie, is het lot van Daenerys. Zij draaide helemaal door, zette Kings Landing in de fik en werd uiteindelijk gedood door haar geliefde en neefje Jon Snow. Haar lijk werd door draak Drogon meegenomen naar een onbekende plek.

Een fantheorie
Sommige fans speculeren dat Drogon het lichaam van Daenerys meenam naar Volantis. Daar kon zij dan tot leven gewekt worden door de Red Priestess Kivara.

Fanart gemaakt door Celine Louisa laat precies dat zien. We zien het lichaam van Daenerys voor Kivara liggen, die zich erop voorbereid de Khaleesi weer tot leven te brengen. Mocht er een negende seizoen komen, zullen fans hopen dat dit uitkomt:Hoewel het einde van Daenerys in Game of Thrones nogal tragisch eindigt, kan het in de boeken van George R.R. Martin heel anders lopen. De boeken zijn namelijk nog niet af.

Lees ook: Waarom werd Tyrion in 'Game of Thrones' op keiharde wijze verraden?

Lees ook: 'Game of Thrones' is de beste serie van de afgelopen 10 jaar [Blu-ray]

Lees meer over: Game of Thrones, Fanart, Daenerys, Geroge RR Martin, HBO

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws