'Resident Evil'-serie van Netflix onthult zijn hoofdpersonen

'Resident Evil' van Netflix onthult hoofdpersonen

Dit zijn de hoofdpersonen van Netflix-serie Resident Evil, dit gemaakt wordt.

Jim Pedd, 11 januari 2021 om 11:30

De Resident Evil-franchise rondde in 2017 zijn zesdelige filmreeks af. Die was uiterst succesvol aan de box office, met een opbrengst van 1,2 miljard dollar.
Een kleine vier maanden na de release van de laatste film, werd al onthuld dat er een reboot zou komen. Daarnaast werkt Netflix aan een achtdelige televisieserie in de franchise, die zich over twee tijdlijnen afspeelt.

Nieuwe details
Een nieuwe casting call is gelekt en onthult nieuwe details over de serie. Het blijkt namelijk dat er gezocht wordt naar twee versies van Jade en Billie Wesker, jonge en oudere versies. Bovendien zoekt de serie naar een acteur van tussen de 40 en 49 om de rol van Albert Wesker te spelen en een oude vrouw van ongeveer dezelfde leeftijd die Evelyn Marcus kan spelen.

ComicBook.com schrijft nu het volgende over het verhaal:

"Het verhaal draait om de kinderen van Albert Wesker, een van de voornaamste antagonisten van de gamefranchise. Weskers kinderen, die Jade en Billie heten, worden iets beter omschreven in de casting call. De twee zijn een tweeling en Jade is iets meer iemand die confrontaties opzoekt dan Billie. Die zachte aard zorgt dat Billie op de lange termijn in de problemen komt en dat zet het verhaal in gang. Ook wordt er gezocht naar een nieuw castlid om het personage Evelyn te spelen. Zij is agressief en zou dezelfde leeftijd als Albert hebben. Ze lijkt omschreven te zijn als een van de voornaamste schurken van de serie."

Lees ook: 'Resident Evil' van Netflix: Dit moet je weten

Lees ook: Netflix geeft groen licht voor 'Resident Evil'-serie en onthult plot

Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: Resident Evil, Netflix, Game

Populair nieuws