search
Marvel-serie 'Secret Invasion' krijgt meer Skrulls én pakt het flink anders aan
Series / Nieuws

Marvel-serie 'Secret Invasion' krijgt meer Skrulls én pakt het flink anders aan

De Disney+ / Marvel serie Secret Invasion krijgt eindelijk wat meer details.

Marvel Studios baas Kevin Feige heeft enkele nieuwe details onthuld over de Marvel-serie Secret Invasion die binnen enkele jaren op Disney+ moet verschijnen. De serie werd verleden jaar december aangekondigd.

"We zijn geïnteresseerd in het politieke paranoia-aspect van Secret Invasion en laten de sterren echt zien met Samuel L. Jackson en Ben Mendelsohn, twee geweldige acteurs die je in elke serie wilt hebben," aldus Feige tegenover Collider.

"Je zult de Skrulls op manieren zien die je nog niet eerder hebt gezien. Dus ja, Alles kan van alles zijn," voegde Feige toe over het verhaal waarin je je steeds zult afvragen welke personages je eigenlijk wel en niet kunt vertrouwen.

Kleinschaliger dan de comic
Feige onthulde tegenover Comicbook.com dat de serie kleinschaliger wordt dan de bekende comic. "Nou, er zaten meer personages in de stripreeks Secret Invasion dan in Endgame, dus nee," liet Feige weten over de aanpak van de Marvel-serie.

De Skrulls werden in de film Captain Marvel (2019) geïntroduceerd. Secret Invasion gaat over de situatie dat de Skrulls al jaren op de aarde zijn en dat bepaalde bekende Marvel-figuren ook Skrulls blijken te zijn.

Lees ook: Marvels 'Secret Invasion' gaat een heldin tot een schurk maken?

Lees ook: Gave poster voor Marvels 'Secret Invasion'-serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen