'Sex and the City'-cast krijgt 1 miljoen per aflevering voor de reboot

Sex and the City krijgt een volledig nieuw seizoen en dat legt de oorspronkelijke cast geen windeieren.

Jim Pedd, 14-01-2021 12:47

Er komt een reboot van Sex and the City. Nu blijkt dat de castleden die terugkeren, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis er flink aan gaan verdienen.
De castleden krijgen naar het schijnt maar liefst 1 miljoen dollar overgeboekt per aflevering die ze maken. De oorspronkelijke HBO-serie waar nu dus een nieuw seizoen van komt, liep gedurende zes seizoenen tussen 1998 en 2004.

Een nieuw seizoen
De nieuwe reeks krijgt de titel And Just Like That... en is daarmee al een verwijzing naar een zin die heel vaak in de oorspronkelijke serie uitgesproken is. We volgen in de serie Carrie, Miranda en Charlotte en hoe zij omgaan met hun vijftigste levensjaar.

Hoewel zij met z'n drieën terugkeren, missen we Kim Cattrall in de lijst met terugkerende castleden. Dat betekent dat de serie het fanfavoriete personage Samantha moet missen, wat komt doordat zij geen zin heeft in de serie en in het verleden al eens slecht bleek te liggen met Sarah Jessica Parker.

Voor de tien nieuwe afleveringen keren niet alleen de drie actrices terug, maar heeft ook maker Michael Patrick King een rol bij de productie.

Lees ook: Nieuwe seizoen voor 'Sex and the City' met forse tegenvaller

Lees ook: Er komt een 'Sex and the City' reboot maar we gaan iemand missen

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Sex and the City, HBO, Reboot, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix