search
Het geliefde 'Batman: The Animated Series' keert mogelijk terug
Series / Nieuws

Het geliefde 'Batman: The Animated Series' keert mogelijk terug

Een van de meest geliefde tekenfilmseries uit de jaren '90 keert mogelijk terug.

Voor veel van ons die in de jaren '90 zijn opgegroeid geldt Batman: The Animated Series als misschien wel de beste tekenfilmserie ooit. Zelfs nu zijn er veel mensen die de serie, die uit slechts twee seizoenen (maar wel 85 afleveringen) bestond, ontdekken.

Tijdens een nieuwe aflevering van Fatman Beyond, de podcast van Kevin Smith en Marc Bernardin, lieten de twee weten dat de geliefde animatieserie mogelijke terugkeert. Neem dit nieuws wel met een korreltje zout, want er is nog niks officieel aangekondigd.

Bernardin zei er het volgende over:

"Het gericht gaat dat HBO Max Batman: The Animated Series een vervolg wil geven en staan te popelen om ermee te beginnen."

Smith werd daarop zeer enthousiast en vervolgde met:

"Ik heb het ook van zeer betrouwbare bronnen vernomen dat dit gaat gebeuren. Ik denk dat het echt is, en niet slechts een gerucht. Het zou geweldig zijn, want je kunt gewoon verdergaan waar je bent gebleven, in plaats van uit te leggen waarom iedereen opeens ouder is."

Een 'no-brainer'
Aangezien Batman: The Animated Series nog steeds heel populair is, lijkt een vervolgserie een 'no-brainer' voor HBO Max. Maar, zoals al eerder gezegd, is er nog niks officieel. Hier zou natuurlijk wel eens snel verandering in kunnen komen.

Lees ook: Iconische geanimeerde Batman krijgt een gaaf nieuw uiterlijk!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen