De serie 'Titans' vindt dan eindelijk zijn Batgirl

'Titans' vindt dan eindelijk zijn Batgirl

Actrice Savannah Welch gaat de rol van Barbara Gordon spelen in de serie van DC.

Jim Pedd, 21 januari 2021 om 18:09

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vorig jaar hoorden we al dat het derde seizoen van DC-serie Titans een rol zou hebben voor Barbara Gordon, a.k.a. Batgirl. Nu weten we wie de rol zal gaan spelen.
Het is namelijk bekend gemaakt dat actrice Savannah Welch in die rol gecast is. Zij zal volgens Variety de rol van Gordon spelen. Maar dan niet het kostuum van Batgirl aandoen. Ze speelt een versie van het personage die haar dagen als superheld allang achter zich heeft liggen.

Barbara Gordon
Deze incarnatie van het populaire DC-personage zal de Commissioner van de GCPD zijn. Zij heeft die positie gekregen nadat haar vader overleden is.

Barbara wist in haar dagen als Batgirl de criminelen van Gotham City behoorlijk wat angst in te boezemen. Maar ze werd neergeschoten door Joker en raakte daardoor verlamd. Dat betekent dat we de versie van het personage te zien krijgen uit de comics The Killing Joke van schrijver Alan Moore.

Het derde seizoen van Titans zal te zien zijn op HBO Max en biedt een grote rol aan Barbara. "Ze heeft een moeizame band met Bruce Wayne. En haar leven wordt een stuk gecompliceerder als Dick Grayson terugkeert in Gotham, waardoor hun oude romance weer opleeft en zich een nieuw partnerschap in de strijd tegen de misdaad vormt."

Lees ook: 'Joker gaat brute dingen doen in de serie Titans'

Lees ook: Dit is Red Hood uit 'Titans'-serie van Netflix

Bron: Variety

Lees meer over: Titans, DC Comics, DC, Barbara Gordon, Batgirl, Savannah Welch

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws