search
NPO komt in februari met prachtige series (o.a. 'Red Light' met Carice van Houten)
Series / Nieuws

NPO komt in februari met prachtige series (o.a. 'Red Light' met Carice van Houten)

Nederlandse toppers Carice van Houten en Halina Reijn zullen voor het eerst samen in een serie te zien zijn.

Ook in februari komen er weer mooie series voor je aan! Zo begint de langverwachte dramaserie Red Light. De eerste Nederlandse serie waarin Carice van Houten en Halina Reijn samen te zien zijn.

Red Light
Vlaams-Nederlandse dramaserie, BNNVARA

O.a. bekroond met de Special Performance Award van het Internationale Series Festival in Cannes en het eerste Gouden Kalf voor Halina Reijn.

De levens van drie vrouwen raken met elkaar verstrengeld na een mysterieuze verdwijning. Sylvia (Carice van Houten), Esther (Halina Reijn) en Evi (Maaike Neuville) komen terecht in de gevaarlijke en intrigerende wereld van mensensmokkel, prostitutie en uitbuiting.

Vanaf 19 februari wekelijks te zien op NPO 1 en NPO Start. De hele serie is vanaf dan ook te zien op NPO Plus.


Vampieren in de Nacht
Familieserie, seizoen 2, AVROTROS

Een spannende internationale familieserie met o.a. Monic Hendrickx, Anna Drijver en Benja Bruijning. Geregisseeerd door Diederik van Rooijen.

Nadat de erven van de vijf overgebleven vampierclans hun gevecht met de Redmasks hebben gewonnen, zijn ze op weg naar een nieuwe bestemming voor het volgende jaar van de vampierschool.

De hele serie is vanaf 13 februari te zien op NPO Plus. Binnenkort ook te zien op NPO Zapp.

Hidden
Welshe/Britse detective, seizoen 2, KRO-NCRV

Inspecteur Cadi John en brigadier Owen Vaughan ondezoeken de moord op een oudere man. Het onderzoek brengt hen steeds dichter bij drie mysterieuze jongeren en de hardvochtige wereld waarin zij leven. Ondertussen worstelt Cadi met de dood van haar vader en moet Owen nog wennen aan zijn leven als kersverse vader.

Vanaf 27 februari wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. De hele serie is vanaf 19 februari te zien op NPO Plus.


Beck
Zweedse detective, seizoen 8, KRO-NCRV

Het achtste seizoen van de succesvolle detectivereeks. Gebaseerd op de boeken van het Zweedse schrijversechtpaar Maj Sjöwall en Per Wahlöö.

Martin Beck krijgt als inspecteur bij de moordbrigade van de Zweede nationale politie met zeer uitlopende moordzaken te maken. Met zijn onopvallende verschijning en introverte karakter is hij niet bepaald een stoere held. Die eigenschappen weerhouden de intelligente en uiterst gedreven speurder echter niet.

Het hele seizoen is vanaf 26 februari te zien op NPO Plus. Vanaf 6 maart wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. Seizoen 5 t/m 7 zijn al te zien op NPO Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen