Carmen Electra wil 'Baywatch'-reboot

Gaan we een nieuwe generatie strandwachten zien in een geheel nieuwe Baywatch-serie.

Zilko Tarici, 25-01-2021 07:04

Carmen Electra heeft aangegeven dat ze meer dan openstaat voor een reboot van Baywatch. De oorspronkelijke serie begon in 1989 en eindigde in 2001. Een paar jaar lang gold de serie als de meest bekeken tv-serie ter wereld met meer dan 1 miljard kijkers.
Baywatch is een dramaserie over strandwachten die de drukke stranden van Los Angeles (en later Hawaii) bewaken en stond bekend om zijn soap opera-achtige drama, actiescenes en natuurlijk de momenten waarop in slow-motion over het strand wordt gerend.

Daarnaast stond de serie bekend om zijn enorme cast, die heel vaak veranderde. De bekendste castleden zijn natuurlijk David Hasselhoff en Pamela Anderson, maar ook Carmen Electra mag zich een van de grootste sterren van de serie noemen.

Electra speelde de rol van Lani McKenzie in slechts één seizoen in 1997, maar speelde de rol daarna nog eenmaal in tv-film Baywatch: Hawaiian Wedding[/i[ uit 2003.

Electra terug in badpak?
Tijdens een recent interview met talkshow-host Wendy Williams, liet Electra weten dat ze graag in een reboot van [i]Baywatch
mee zou willen spelen. Ondanks dat het 23 jaar geleden is dat ze deel uitmaakte van de serie, is ze zeer enthousiast over dat idee:

"Ik zou zeker meedoen met een reboot. Absoluut. Het is wel gevaarlijk in het water, maar als ik eerlijk ben werden die scenes toch meestal door stuntmensen overgenomen."

Lees ook: Slecht nieuws voor de fans van 'Baywatch'

Lees ook: De zeven beste 'Baywatch' babes!

Bron: Wendy Williams

Lees meer over: Baywatch, Carmen Electra, David Hasselhoff, Pamela Anderson, Wendy Williams, Zac Efron, Dwayne Johnson

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Kinderen 'GOT'-actrice moesten zwijgen over rol

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie