Keiharde kritiek op Netflix-serie 'Avatar: The Last Airbender'

Kritiek op Netflix-serie Avatar The Last Airbender

Avatar: The Last Airbender krijgt een live-action remake en de oorspronkelijke stemmencast vindt het maar niets.

Jim Pedd, 15 januari 2021 18:03

Sinds het debuut heeft Avatar: The Last Airbender heel wat fans wereldwijd blij weten te maken. De serie is een van de beste animatieseries ooit gemaakt, maar binnen Hollywood is men nog niet zo heel succesvol geweest in het omtoveren van de boel tot een live-action geheel.
Na een totaal mislukte film van regisseur M. Night Shyamalan, probeert Netflix het nu. Maar sinds het vertrek van bedenkers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko als showrunners van de live-action serie van Netflix, is er veel kritiek.

De cast wil het niet
Afgelopen weekend kwam de stemmencast van Avatar: The Last Airbender weer eens bij elkaar. Daarbij werd gesproken over een mogelijke live-action serie van Netflix. Dee Bradley Baker was de eerste die erop in ging.

"Ik weet niet zo goed hoe je het beter zou kunnen doen dan wat onze serie deed. Ik sta open voor alles wat ze willen doen met de live-action serie, waar ik niets over weet, maar het is een beetje de vraag hoe je het beter kan doen dan het al gedaan is," aldus Baker.

Ook Olivia Hack was het daarmee eens. Zij vond het ook overbodig: "vooral als je dezelfde serie, maar dan als live-action maakt. Je voegt niks toe aan het universum. Je doet hetzelfde en dat voelt voor mij overbodig. Maar ik weet het niet, ik zeg niets."

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender'-ster wil terugkeren voor live-action serie

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender'-cast komt weer bij elkaar

Bron: CB

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Netflix, Michael Dante DiMartino, Bryan Konietzo, Dee Bradley Baker, Olivia Hack

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws