search
Gave clip uit de Marvel-serie 'WandaVision' aflevering 4

Gave clip uit de Marvel-serie 'WandaVision' aflevering 4

Er gaat een hoop veranderen in de Marvel-wereld van Wanda en Vision.

Bram de Groot
De eerste drie afleveringen van WandaVision speelden zich vooral af in de bubbel van Wanda Maximoff van Elizabeth Olsen, waarin ze haar eigen wereld lijkt te hebben gecreëerd. Vanaf aflevering vier bemoeit de buitenwereld zich er ook mee. Dus ja, de clip en de tekst hieronder zijn spoilers.

In aflevering drie "Now in Color" zagen we al hoe het personage Geraldine (Teyonah Parris) uit de wereld wordt verwijderd en nu lijkt het erop dat we in de vierde aflevering krijgen te zien wat er tijdens eerste drie afleveringen buiten de bubbel gebeurde.

Gave clip WandaVision
Via Marvel Entertainment krijgen we nu een clip te zien uit aflevering vier en daarin zien we hoe die Geraldine, eigenlijk de opgegroeide Monica Rambeau uit Captain Marvel, en een collega de bubbel ontdekken.

Monica en de collega werken voor het bedrijf S.W.O.R.D. en proberen de problemen in WestView op te lossen. Hoe dit exact verdergaat zie je in de vierde aflevering die nu op Disney+ staat. Na volgende week zijn we over de helft!Lees ook: 'WandaVision' van Disney+ gaat hier meer over onthullen

Lees ook: Nieuwe 'WandaVision'-serie moet na 3 aflevering op stoom gaan komen

Aanbevolen artikelen