'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett' brengt mogelijk oude bekenden terug

'The Book of Boba Fett brengt oude bekenden terug'

The Book of Boba Fett zou mogelijk een heel aantal oude bekende premiejagers terugbrengen.

Jim Pedd, 31 januari 2021 om 13:01

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De camera's rollen nu al een maand voor Star Wars-serie The Book of Boba Fett. Vandaag horen we dat de serie mogelijk een aantal oude bekenden terugbrengt.
Latino Review meldt dat The Book of Boba Fett ruimte biedt aan een aantal bekende en fanfavoriete premiejagers. Welke namen het dan om gaat is niet bekend; de serie is nog in de maak en geruchten daarover hebben we nog niet gehoord.

Enkele collega's?
Een optie is natuurlijk dat het om een aantal collega's van Boba Fett gaat, die we ontmoetten in de film The Empire Strikes Back. Daarin bleek Boba Fett te bestaan, en zagen we naast hem ook Zuckuss, 4-Lom, IG-88, Dengar en Bossk.

Zij kregen allemaal de opdracht om de Millennium Falcon op te jagen. Fans hopen natuurlijk dat deze personages allemaal te zien zullen zijn. Een andere optie is trouwens het personage Cad Bane, die we ontmoetten in een van de Star Wars-animatieseries en die banden bleek te hebben met Boba Fett.

In de serie keert Temuera Morrison terug als Boba Fett, samen met Ming-Na Wen als Fennec Shand. De serie wordt gemaakt door Jon Favreau, Dave Filoni en Robert Rodriguez en is in december te zien op Disney+.

Lees ook: Disney wilde 'The Book of Boba Fett' al maken sinds de aankoop van Lucasfilm in 2012

Lees ook: 'Star Wars'-acteur Temuera Morrison (Boba Fett) ook in 'Obi-Wan Kenobi'-serie

Bron: LR Online

Lees meer over: Star Wars, Disney Plus, The Book of Boba Fett, Temuera Morrison, Ming Na Wen

Populair nieuws