'WandaVision'-maakster kreeg hier enorme hoofdpijn van

Het maken van een serie voor Marvel Studios is echt niet altijd even gemakkelijk, blijkt ook nu weer.

Jim Pedd, 05-02-2021 15:40

Showrunner Jac Schaeffer kreeg de bijzondere eer om als eerste een serie te maken voor Marvel Studios. Die serie, WandaVision, is vandaag officieel over de helft.
Ze gaf nu toe dat ze "veel hoofdpijn" kreeg van het uitwerken van het complexe verhaal van de serie. Dat vertelde ze tijdens een recent interview met Desert News. Daar werd haar gevraagd wat haar 's nachts wakker gehouden heeft.

Veel nachtmerries
"Eigenlijk voelde ik het grootste deel van het proces heel weinig druk. Die kwam vooral van mijzelf. Ik zat met vragen als: vindt Kevin [Feige] het wel goed? En brengen we iets de wereld in, dat de wereld ook echt een betere plek maakt?"

"Je kan met een heel cool concept komen, veel mensen bedenken wel hele toffe concepten, maar het is de vraag hoe het uitgewerkt wordt. Ik sta echt voor wat ik gemaakt heb, en ben onder de indruk van het team en vind het ongelofelijk knap hoe we de serie hebben weten te maken."

WandaVision heeft vandaag zijn vijfde aflevering op Disney+ gezet. Het is afwachten op aflevering zes, die volgende week vrijdag weer verschijnt.

Lees ook: Marvel serie 'WandaVision' bevat een cameo van ongekend formaat

Lees ook: Indrukwekkende mid-season trailer voor 'WandaVision' laat veel actie zien

Bron: Dereset

Lees meer over: WandaVisioN, Disney Plus, Jac Schaeffer

Populair nieuws