Toch hoop voor 'Chilling Adventures of Sabrina'-fans

Toch hoop voor Chilling Adventures of Sabrina-fans

Chilling Adventures of Sabrina mocht dan wel stoppen op Netflix, het lijkt erop dat de cast terug kan keren.

Jim Pedd, 19 februari 2021 om 18:42

Chilling Adventures of Sabrina werd met een vierde seizoen afgerond. Maar volgens showrunner Roberto Aguirre-Sacasa wil dat niet zeggen dat het helemaal voorbij is.
De crossover met Riverdale, waar heel wat fans al heel lang op hopen en die er maar niet wilde komen tot nu toe, is nu makkelijker dan ooit te realiseren. Van de showrunner weten we dat het idee was dat er een crossover genaamd The Witch War zou komen, maar die wens kwam nooit uit.

Maar het kan
Toch blijkt nu dat het gewoon kan. De showrunner sprak met Entertainment Tonight over een mogelijke crossover tussen de twee series. Er worden gesprekken genoemd met Netflix:

"Ik kan je zeggen dat we een boel gesprekken hebben en proberen een manier te vinden om personages van Katy Keene naar Riverdale en van Sabrina naar Riverdale te brengen. Dus het is beter mogelijk dan ooit, laten we dat maar stellen," aldus Aguirre-Sacasa.

Het kan dus wel, vooral omdat de series in hetzelfde universum zitten. Wellicht dat we Kiernan Shipka dus nog terug zien keren.

Lees ook: Netflix door het stof vanwege een bijzonder domme tweet

Lees ook: Het epische einde van Netflix-serie 'Chilling Adventures of Sabrina' uitgelegd

Bron: ET

Lees meer over: Chilling Adventures of Sabrina, Riverdale, The CW, Netflix, Roberto Aguirre Sacasa

Populair nieuws