search
Gaaf! Netflix kondigt tweede seizoen van 'Fate: The Winx Saga' aan
Series / Nieuws

Gaaf! Netflix kondigt tweede seizoen van 'Fate: The Winx Saga' aan

Eerste teaser voor het volgende seizoen van de Netflix-serie Fate: The Winx Saga.

Op 22 januari verscheen op Netflix de fantasyserie Fate: The Winx Saga, gebaseerd op de Nickelodeon-animatieserie Winx Club van bedenker Iginio Straffi. Nu komt Netflix met goed nieuws voor de fans: seizoen 2 komt er echt aan.

Via een teaser van Netflix zien we een snelle animatie die het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga, met de begeleidende tekst: "Het lot heeft bepaald! Seizoen 2 van Fate: The Winx Saga komt eraan. En je weet maar nooit wie er volgend semester in de magische schoolbanken van Alfea verschijnt…"

Bekijk op instagram


Tweede seizoen voor Fate: The Winx Saga
Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen, al werden deze wel wat wisselend ontvangen bij de critici. Duidelijk is dat Netflix wel tevreden is en doorpakt met een tweede seizoen.

In Fate: The Winx Saga zien we de avonturen van de feeën Stella, Bloom, Musa, Aisha en Terra. Volgens showrunner Brian Young krijgen we een "ongelooflijk rijke wereld en de krachtige feeën." te zien. "Terwijl Bloom haar verhaal zich blijft ontwikkelen, kan ik niet wachten om kijkers meer te laten zien over Aisha, Stella, Terra en Musa," aldus Young tegenover Deadline.Lees ook: Eerste recensies Netflix-serie 'Fate: The Winx Saga': top of flop?

Lees ook: Eerste trailer live action-serie 'Fate: The Winx Saga' op Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen