search
Hoop je op een 'Buffy the Vampire Slayer'-revival? Dan hebben we slecht nieuws voor je
Series / Nieuws

Hoop je op een 'Buffy the Vampire Slayer'-revival? Dan hebben we slecht nieuws voor je

De kans is echt heel erg klein dat Buffy the Vampire Slayer een revival krijgt.

Mocht je hopen dat Buffy the Vampire Slayer een revival krijgt, dan hebben we slecht nieuws voor je. Want hoewel er echt al jaren verhalen rond gaan over een mogelijke revival voor de serie, is de kans klein.

Actrice Sarah Michelle Gellar wil namelijk niet terugkeren naar het project. Daarmee zouden we dan echt, als er een revival komt, andere personages moeten gaan volgen. Zonder Gellar als Buffy, lijkt er weinig ruimte voor een echte revival.

Te moe en nors
De actrice zei dat ze het niet ziet zitten om terug te keren voor een Buffy the Vampire Slayer-revival. Een belangrijk onderdeel van het personage, was het feit dat het om een tiener ging. De monsters "waren vooral een metafoor voor hoe het is om in de puberteit te zitten".

"Ik denk wel dat het verhaal zich voor een revival leent. Het zou interessant zijn om te zien hoe een chosen one daarmee omgaat. Maar ik denk niet dat ik het ben, ik zou het niet moeten doen", aldus de actrice. Ze gaf toe dat ze "er veel te moe en te nors" voor is "om weer zoveel werk te doen".

De franchise werd in 1992 met een film gelanceerd, en ging in 1997 verder met een televisieserie. Die eindigt in 2003.

Lees ook: Nog een 'Buffy the Vampire Slayer'-actrice heeft kritiek op Joss Whedon

Lees ook: 'Buffy the Vampire Slayer'-revival lijkt echt onmogelijk

Aanbevolen artikelen