search
Dit zijn de 5 best bekeken series op Netflix van dit moment
Series / Streaming-diensten

Dit zijn de 5 best bekeken series op Netflix van dit moment

Er is een nieuwe serie die op de eerste plek staat op Netflix: Behind Her Eyes.

Netflix voegt elke week weer een hele rits nieuwe series toe. Daardoor kan het soms moeilijk zijn de bomen door het bos te zien. Vandaag zetten we daarom de vijf best bekeken series op dit moment op een rij.

#1 Behind Her Eyes (miniserie): Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in psychologische spelletjes als ze een affaire begint met haar baas, een psychiater, en heimelijk vrienden wordt met zijn vrouw.

#2 Outlander (5 seizoenen): Dit spannende verhaal over het drama van twee geliefden die gescheiden zijn door de tijd.

#3 Tribes of Europa (seizoen 1): In het postapocalyptische Europa vechten twee broers en een zus om te overleven. Terwijl de microstaten oorlog voeren, ligt er een grotere bedreiging op de loer.

#4 Homeland (seizoen 8): Carrie is nog altijd niet hersteld. Dit nieuwe seizoen wordt ze in eerste instantie naar Kaboel gestuurd om een vredesovereenkomst met de Taliban te helpen sluiten. Het is het begin van een gevaarlijke missie.

#5 Firefly Lane (seizoen 1): Katherine Heigl en Sarah Chalke zijn onafscheidelijk in dit romantische drama naar de bestseller van Kristin Hannah. Ze spelen hartsvriendinnen Tully en Kate, die elkaar door dik en dun steunen.

Lees ook: Nieuw op Netflix: De donkere psychologische thriller 'Behind her Eyes'

Lees ook: WTF is… 'Behind Her Eyes' van Netflix?!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen