'The Flash' seizoen 7 laat een getransformeerde Barry Allen zien

'The Flash' seizoen 7 laat nieuwe Barry Allen zien

Grant Gustin is helemaal getransformeerd voor de nieuwe The Flash-reeks op The CW.

Jim Pedd, 24 februari 2021 om 10:17

The Flash heeft in het zevende seizoen een iets andere Barry Allen. Acteur Grant Gustin heeft de afgelopen weken hard zitten trainen om in vorm te komen voor de rol. meer dan ooit zelfs.
Gustin plaatste een uitgebreid bericht op Instagram waarin hij liet blijken hoe het met hem gaat. "Een kleine 7 maanden geleden besloot ik mijn cyclus van niet voor mijzelf zorgen te doorbreken," aldus Gustin.

Veel problemen
De acteur legde uit dat hij de afgelopen jaren heel erg geworsteld heeft me depressie en angst. "De afgelopen zeven tot tien jaar, sinds ik een bekender figuur geworden ben, en een drukker schema heb gekregen, is die angst ook erger geworden. En dat heeft een groot effect gehad op mijn honger en mijn motivatie in het algemeen."Maar duidelijk is dat hij nu echt stappen gezet heeft. "Ik heb dankzij corona en de tijd die ik alleen heb doorgebracht, meer kans gekregen om mijzelf te herstarten. Ik doe dus meer oefeningen, mediteer dagelijks en probeer meer aanwezig in het moment te zijn, gelukkiger te zijn met wie ik ben."

In het zevende seizoen gaan we de effecten hiervan zeker zien!

Lees ook: Tipje van de sluier opgelicht 'The Flash' seizoen 7

Lees ook: Heroïsche pose op poster voor seizoen 7 van 'The Flash'

Lees meer over: The Flash, Grant Gustin, The CW

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws