search
NPO komt in maart met prachtige series (o.a. 'Oogappels' S3 en 'It's a Sin')
Series / Nieuws

NPO komt in maart met prachtige series (o.a. 'Oogappels' S3 en 'It's a Sin')

Er komt de komende tijd weer een hoop moois naar de publieke omroep.

Ook in maart komen er weer mooie series naar NPO! Zo zijn er de nieuwe series Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden, It's a Sin en Gold Digger te zien. Ook komt de succesvolle serie Oogappels met het derde seizoen.

Oogappels
Dramaserie, seizoen 3, BNNVARA

In 2020 genomineerd voor de Zilveren Nipkowschijf. Met Will Koopman (o.a. bekend van Gooische Vrouwen en Divorce) als bedenker en regisseur.

De lat van de ouders ligt hoog: het leven is maakbaar en moet vooral perfect zijn. Maar wat als je kinderen verre van perfect zijn en je zelf eigenlijk ook maar wat aanklungelt?

Vanaf 24 maart te zien op NPO 1 en NPO Start. Wekelijks een aflevering vooruit te kijken op NPO Plus. Seizoenen 1 en 2 zijn al te zien op NPO Plus.


It's a Sin
Britse dramaserie, VPRO

Drama over liefde, vriendschap en verlies ten tijde van de AIDS-crisis. Gemaakt door de bekroonde Russel T Davies. Met rollen voor Neil Patrick Harris en Stephen Fry.

Ritchie (Olly Alexander) gaat studeren in Londen, Roscoe (Omari Douglas) loopt weg van huis en Colin (Callum Scott Howells) gaat werken op het sjieke Savile Row. Hun leven verandert voorgoed.

hele serie is vanaf 5 maart te zien op NPO Plus. Zomer 2021 te zien op NPO 3.


Hoe mijn keurige ouders in de bak belandden
Nederlandse dramaserie, KRO-NCRV

Daniël (Guy Clemens) en Kim Winkelman (Anniek Pheifer) hebben een perfect gezin, totdat Daniël aankondigt dat hij wil scheiden. Hun kinderen Lizzy, Max en Lou zetten alles op alles om de strijd van hun ouders te stoppen. Want als ouders kinderen worden, kunnen kinderen niets anders dan de volwassenen zijn.

Vanaf 28 maart wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. De hele serie is vanaf dan ook te zien op NPO Plus


Gold Digger
Brits relatiedrama, BNNVARA

Als de pas gescheiden Julia (Julia Ormond) op haar zestigste verjaardag de veel jongere Benjamin (Ben Barnes) ontmoet, bloeit al snel een nieuwe liefde op. Haar kinderen Patrick, Della en Leo vragen zich echter meteen af of Benjamin wellicht financiële motieven heeft.

De hele serie is vanaf 5 maart te zien op NPO Plus. Vanaf 12 maart wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen