search
'Game of Thrones'-cast tekent bij tot en met seizoen 7
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-cast tekent bij tot en met seizoen 7

Daarbij komen natuurlijk ook de nodige salarisverhogingen kijken...

The Hollywood Reporter weet te melden dat de cast van Game of Thrones heeft bijgetekend tot en met het zevende seizoen van de HBO-serie. Door de hernieuwing van hun contracten kunnen de hoofdrolspelers van de serie zich scharen onder de meest betaalde acteurs op tv.


Hoewel Game of Thrones afgelopen april werd hernieuwd tot en met seizoen 6, besloot HBO hun zaakjes op orde te brengen en de acteurs ook bij te tekenen voor een zevende seizoen. De 'main cast' bestaande uit Kit Harington (Jon Snow), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) en Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) krijgen het meeste extra salaris.

Acteurs zoals Natalie Dormer (Margaery Tyrell), Sophie Turner (Sansa Stark) en Maisie Williams (Arya Stark) krijgen ook opslag, maar niet zoveel als de voorgenoemde namen.

Hoewel dit natuurlijk mooi nieuws is voor de acteurs en hun management, is de vraag wat dit betekent voor de fans van de Westeros-saga. Auteur George R.R. Martin werkt nog steeds aan het zesde van zeven boeken in zijn A Song of Ice and Fire-reeks genaamd The Winds of Winter en door zijn neiging om personages zonder enige genade bruut om te brengen, is het nog meer de vraag wie het overleeft tot het zevende seizoen. Dusver is het zo dat seizoen 5 elementen zal bevatten van zowel A Feast for Crows als A Dance with Dragons. Uitvoerend producenten David Benioff en D.B. Weiss werken momenteel hard samen met Martin om de tijdlijn van toekomstige seizoenen in elkaar te zetten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen