Goed nieuws over nieuwe seizoenen 'Rick & Morty'

Het meest recente seizoen van de populaire animatieserie verscheen vorig jaar op Netflix.

Zilko Tarici, 24-02-2021 19:07

Hoewel fans van Rick & Morty momenteel nog halsreikend uitkijken naar het vijfde seizoen, zijn de schrijvers van de serie inmiddels al begonnen met het vormgeven van seizoen 7.
Adult Swim gaf in 2018 het groene licht voor wel 70 nieuwe afleveringen, die worden gespreid over een onbekend aantal nieuwe seizoenen. En hoewel het vijfde seizoen nog geen premièredatum heeft, is het bemoedigend dat er lekker wordt doorgewerkt door de creatievelingen achter de schermen.

Geduld is een schone zaak
Hoewel Rick & Morty alweer bijna een decennium bestaat, zijn er tot nu toe pas vier seizoenen verschenen. Dat heeft de maken gehad met verschillende vertragingen, waaronder ook onderhandelingen met de bedenkers Dan Harmon en Justin Roiland.

Gezien het feit dat er nu al aan het zevende seizoen wordt gewerkt, lijkt het tempo nu wat hoger te liggen. De onthulling dat er nu al aan seizoen 7 wordt gewerkt, kwam trouwens naar buiten via scenarist Alex Rubens. Hij deelde via zijn Twitter account het volgende:

"Mag ik eigenlijk wel zeggen dat we al begonnen zijn met de scenario's van Rick & Morty seizoen 7? Zo niet, dan werken we er ook niet aan."

Lees ook: Kijkers vragen Netflix om 'Rick & Morty' uit aanbod te schrappen

Lees ook: 'Rick & Morty' eventjes terug voor gave korte animatie 'Genocider'!

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Rick and Morty, Justin Roiland, Dan Harmon, Adult Swim, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie