'The Handmaid's Tale' seizoen 4 krijgt eindelijk een trailer en releasedatum

The Handmaids Tale s4 krijgt eindelijk een trailer

En we horen wanneer de televisieserie verder gaat met het bijzonder lang verwachte nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 27 februari 2021 om 13:27

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het coronavirus heeft de halve entertainmentindustrie stilgelegd. Zo werd dus ook het vierde seizoen van The Handmaid's Tale flink uitgesteld.
Fans moesten daardoor lang wachten om te zien hoe het na de cliffhanger van het derde seizoen, vergaat met June van Elisabeth Moss. Gelukkig weten we vandaag wanneer de serie verder gaat: 28 april gaat het tien afleveringen tellende seizoen van start.

Vierde seizoen
De trailer voor het nieuwe seizoen laat zien dat June in elk geval nog leeft. Maar dat niet alleen, ze blijkt ook een gevreesd rebellenleider te zijn. Een plek die nieuwe risico's en uitdagingen met zich meebrengt:


Volgens Hulu zullen we nu zien hoe June terug zal slaan tegen Gilead, als gevreesd en machtig rebellenleider. Haar zoektocht naar rechtvaardigheid en naar wraak zal haar dreigen te verslinden en haar meest gekoesterde relaties bedreigen.

The Handmaid's Tale krijgt ook een vijfde seizoen. Dat zal in de loop van 2022 ergens op Hulu te zien zijn, maar we weten nog niet precies wanneer dit het geval is.

Lees ook: Goed nieuws voor fans van de 'The Handmaid's Tale'-serie

Lees ook: 'The Handmaids Tale' seizoen 4: Dit moet je weten

Lees meer over: The Handmaids Tale, Elisabeth Moss, Hulu

Populair nieuws