search
Cast wilde niet stoppen met 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Cast wilde niet stoppen met 'The Big Bang Theory'

Het twaalfde seizoen werd het laatste, maar dat vond niet iedereen even leuk.

The Big Bang Theory kwam met het twaalfde seizoen tot een einde. Tot ongenoegen van een aantal castleden, blijkt nu. Zowel Kaley Cuoco als Johnny Galecki, wilden graag een dertiende reeks maken.

Het tweetal speelde Penny en Leonard in de televisieserie van CBS, en maakten vanaf het begin in 2007 tot het einde in 2019 deel uit van de cast. Maar Jim Parsons wilde niet meer door en dus werd besloten de serie te cancellen.

Dertiende seizoen
Voor CBS was er ruimte voor een nieuw seizoen. Maar toen Parsons bleek te willen stoppen, was het gedaan, want niemand zag een manier om door te gaan zonder de acteur die toch echt de hele serie op zijn schouders droeg.

Cuoco laat nu weten dat ze er lang vanuit ging dat Chuck Lorre haar wilde zien voor "een dertiende seizoen, waar Johnny en ik het vaak over hadden gehad"/. Maar toen kregen ze dus te horen dat de serie juist niet meer door zou gaan. "Wilden wij doorgaan? Ja, absoluut, heel graag."

Maar de serie stopte en de cast doet nu allemaal iets anders. Zo speelt Cuoco de hoofdrol in HBO Max-serie The Flight Attendant, waarvan ze ook de producent is.

Lees ook: Bijna was Sheldon niet Sheldon geweest in 'The Big Bang Theory'

Lees ook: 'The Big Bang Theory'-babe Kaley Cuoco kan niet kijken naar de nieuwste seizoenen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen