Flinke tegenslag voor laatste seizoen 'Better Call Saul'

Flinke tegenslag voor 'Better Call Saul' S6

Het geduld van fans van Better Call Saul wordt flink op de proef gesteld.

Zilko Tarici, 27 februari 2021 om 13:48

Het vijfde seizoen van Better Call Saul eindigde in april 2020, en sindsdien kijken fans met smacht uit naar het zesde en laatste seizoen van de serie. De coronacrisis gooit echter opnieuw roet in het eten.
AMC-baas Josh Sapan kwam met het slechte nieuws tijdens een jaarlijkse presentatie van het netwerk:

"Alle maatregelen en vertragingen door COVID hebben ervoor gezorgd dat we ons schema opnieuw moeten indelen. Het ziet er zeer waarschijnlijk naar uit dat we Better Call Saul pas in het eerste kwartaal van 2022 kunnen uitzenden. Zo staat het er nu voor."

Dit is natuurlijk uiterst teleurstellend voor fans van de Breaking Bad-spinoff, maar aan de andere kant weten we in elk geval wel zeker dat we het laatste seizoen te zien gaan krijgen. De opnames van de laatste afleveringen moeten in maart starten in de Amerikaanse staat New Mexico.

Een seizoen vol verrassingen?
Helaas weten we nog niet wat ons te wachten staat in seizoen 6 van Better Call Saul, maar hoofdrolspeler Bob Odenkirk gaf tijdens een interview met Collider wel een paar hints:

"Ik kom er script voor script achter hoe het nieuwe seizoen vordert. Mij is verteld dat het helemaal losgaat in seizoen 6 en het verhaal explosief is. "

Lees ook: 'Better Call Saul' is weer een stap dichter bij het einde

Lees ook: Laatste seizoen 'Better Call Saul' zal een flinke 'rollercoaster' gaan worden

Bron: Collider

Lees meer over: Better Call Saul, Bob Odenkirk, Breaking Bad, Vince Gilligan, Bryan Cranston, Giancarlo Esposito

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws