search
'WandaVision'-fans draaien door na spectaculaire onthulling
Series / Nieuws

'WandaVision'-fans draaien door na spectaculaire onthulling

De serie WandaVision is voorbij, maar eindigde met een flinke knaller rond de hoofdpersoon.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De laatste aflevering van WandaVision bevat een hele rits gave momenten. Een van die momenten is er een waar heel wat fans heel veel over praten op sociale media.

Vroeg in de serie kregen de Wanda Maximoff al in een versie van het bekende Scarlet Witch-kostuum te zien. Maar dat was een Halloween-kostuum. In de finale kregen we haar in het echte kostuum van de Scarlet Witch te zien en dat ziet er erg tof uit.

De Scarlet Witch
Terwijl Wanda de strijd met Agatha Harkness aangaat in de lucht, probeert die laatste haar krachten uit haar te zuigen. Maar Wanda weet Agatha te misleiden en claimt snel al haar krachten terug. Dan vormt zich om haar heen een heel nieuwe look: die van de echte Scarlet Witch.

Tweet verwijderd

De serie WandaVision draaide sterk om het verlies dat Wanda Maximoff geleden heeft in het Marvel Cinematic Universe. En ze verloor inderdaad heel wat dierbaren.

Nu is de serie echter alweer voorbij en bouwt Marvel Studios verder aan het universum.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen