Gave trailer 'The Serpent': dé nieuwe Netflix-hit?

Gave trailer 'The Serpent': dé nieuwe Netflix-hit?

Opnieuw een veelbelovende trailer van de serie die binnenkort is te kijken op Netflix.

Zilko Tarici, 6 maart 2021 om 17:28

Tahar Rahim krijgt momenteel de nodige aandacht voor zijn acteerprestatie in dramafilm The Mauritanian, maar binnenkort kan hij waarschijnlijk op extra aandacht rekenen als Netflix-miniserie The Serpent verschijnt.
Rahim speelt in de serie een oplichter/seriemoordenaar die in de jaren '70 voor heel wat misdaden verantwoordelijk was. Deze Charles Sobhraj en zijn partner Marie-Andrée Leclerc hadden het op de zogenaamde 'Hippie Trail' die door Iran, Afghanistan, Pakistan, India en Nepal liep, gemunt op nietsvermoedende backpackers.

Een nieuwe hit voor Netflix?
Rahim brak in 2009 door met zijn fenomenale rol in A Prophet, een Franse film die inmiddels als een misdaadklassieker wordt beschouwd. Hij verzekerde onlangs iedereen dat hij en de makers de daden en het karakter van Sobhraj niet zullen verheerlijken.

The Serpent werd eerder dit jaar al uitgezonden door BBC en kon rekenen op lovende recensies. Maar net zoals bij Bodyguard het geval was, komt de serie pas enkele maanden erna naar Netflx, waar hij zomaar eens een net zo'n grote hit zzou kunnen blijken.

The Serpent is vanaf 12 april a.s. te streamen via Netflix.


Bron: Slashfilm

Lees meer over: The Serpent, Tahar Rahim, Jenna Coleman, Netflix, The Mauritanian, Ellie Bamber

Populair nieuws