Zo zet 'WandaVision' de toekomst van het Marvel Cinematic Universe

Zo zet 'WandaVision' de toekomst van het MCU op

WandaVision leidt twee films en een serie in het MCU in, en maakt dus de toekomst.

Jim Pedd, 6 maart 2021 om 18:32

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De aftiteling van WandaVision bouwt met behulp van een tweetal scènes alvast een nieuwe serie in de franchise op. Ook leidt de boel alvast een tweetal films in het Marvel Cinematic Universe in. Hoe precies, dat vertellen we je in dit artikel.
Lees dus alleen verder als je SPOILERS niet erg vindt.

De serie heeft twee scènes na de aftiteling. Op basis daarvan kunnen we het een en ander over de toekomst van het Marvel Cinematic Universe vertellen.

Monica, Skrulls en Nick Fury: De eerste scène laat zien dat er een andere Skrull op Aarde leeft. Zij onthult zichzelf aan Monica Rambeau in de Westview-bioscoop en zegt dat ze gestuurd is door een "oude vriend" van haar moeder Maria. Ze heeft gehoord dat ze die vriend wil ontmoeten en helpt haar daarmee. En die bevindt zich in de ruimte!

Daarmee lijkt de serie Secret Invasion die volgend jaar ergens te zien zou zijn op Disney+ op te zetten. Daarin zien we hoe een stel kwaadaardige Skrulls de Aarde proberen te infiltreren. Ook weten we dat Monica in de film Captain Marvel 2 zit, waarin haar superkrachten een rol krijgen.

Wanda en de tweeling: Ook interessant is Wanda Maximoff helemaal aan het einde van de serie. Na de aftiteling zien we dat ze een astrale projectie van zichzelf heeft, en haar echte ik, die nog in het kostuum van de Scarlet Witch zit. Zij leest de Darkhold, een boek vol duistere toverspreuken.

Terwijl ze dat doet, hoort ze de tweeling Billy en Tommy om hulp roepen. Wie weet komt de tweeling dus nog terug, en dan via een andere dimensie. Zo zou de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness kunnen inleiden.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: WandaVision, Disney Plus, Marvel Studios

Populair nieuws