Amazon Prime Video voegde deze week 3 series toe

Amazon Prime Video voegde deze week 3 series toe

Het is qua films wel drukker op Amazon Prime Video, want er verschenen slechts 3 nieuwe series.

Jim Pedd, 6 maart 2021 om 17:28

Er verschenen meer dan 20 nieuwe films op Amazon Prime Video. Wat televisieseries doet men het weer wat rustiger aan deze week. Toch verschenen er een paar leuke nieuwe titels op de streamingdienst. Die zetten we vandaag voor je op een rij.
Hieronder het volledige overzicht. We beginnen met de serie die een nieuwe aflevering kreeg, gevolgd door series met nieuwe seizoenen.

American Gods (S03E07): In Lakeside komt Shadow achte rde verbazingwekkende waarheid achter een reeks misdaden. Wednesday doet een schokkende ontdekking met fatale gevolgen. Laura en Salim onderhandelen met de vijand van hun vijand, terwijl Bilquis haar nieuwe pad bewandelt.

TRECX (1 seizoen): Trecx is een absurdistische satirische comedyserie met een frisse, moderne blik. Het geheel is een mengeling van kleinere groep scènes en spannende, filmische sketches – soms gebracht als terugkerende miniseries met sitcom-elementen.

LOL: Australia (1 seizoen): Met Rebel Wilson als presentator vechten tien van de beste komieken van Australië om te zien wie zijn gezicht in de plooi houdt terwijl ze de anderen aan het lachen willen maken. Komieken die lachen, worden één voor één uitgeschakeld, tot één komiek overblijft. Er staat $100.000 op het spel. Wie lacht als laatste?

Lees meer over: Amazon Prime VIdeo, Weekoverzicht

Populair nieuws