search
Dit personage diende als afleiding in Marvel-serie 'WandaVision'

Dit personage diende als afleiding in Marvel-serie 'WandaVision'

Niet alle personages bleken een belangrijke rol te hebben in de Marvel-serie.

Bram de Groot
Marvel Studios heeft de eerste Marvel-serie op Disney+ afgerond zien worden. Afgelopen vrijdag werd namelijk de negende aflevering van WandaVision online gezet en daarmee werd heel wat duidelijk over de serie en de toekomst van het Marvel Cinematic Universe. Let op: SPOILERS!!

Uiteraard werden er ook heel wat zaken onthuld over de vele nieuwe personages in de serie. De grote slechterik in de show werd onthuld en er werd duidelijk hoe de toekomst er voor de Scarlet Witch en Vision zo'n beetje uitziet.

Opvallend personage als afleiding
Naar aanleiding van eerdere gebeurtenissen in WandaVision werd aangenomen dat het personage Dottie van actrice Emma Caulfield een sleutelrol zou hebben. Dit bleek echter niet waar te zijn. In gesprek met Vanity Fair gaf de actrice tekst en uitleg.

"Het was onmogelijk om mensen niet teleur te stellen!" legde ze uit. "Ik weet heel goed dat de fantheorieën flink anders waren van de waarheid. Dat is moeilijk, de rode haring zijn. Nogmaals, ik hoop dat niemand mijn huis nu gaat bekladden."

"Het was zeker opzet dat ik op die manier werd afgebeeld," voegde Caufield eraan toe. Volgende week volgt nog Marvel Studios Assembled: The Making of WandaVision en mogelijk wordt er dan ook na de bijfiguren gekeken, waaronder de opzettelijke afleiding Dottie.

Aanbevolen artikelen