search
Eindelijk weten we wanneer 'Supergirl' eindigt
Series / Nieuws

Eindelijk weten we wanneer 'Supergirl' eindigt

Het einde van Supergirl gaat deze maand nog van start op The CW.

Supergirl krijgt nog maar één seizoen en dan is het al gedaan met de solo-avonturen van Kara Zor-El. Nu weten we ook wanneer het zesde seizoen van start gaat op The CW.

Het zesde seizoen krijgt in totaal twintig afleveringen. Volgens The CW gaat de boel van start op dinsdag 30 maart. Dat is precies in de week dat de serie Superman & Lois met pauze gaat, dus daarmee vult Supergirl het super-gat dat ontstaat als gevolg daarvan.

Einde verhaal
Supergirl zal te zien zijn tot 8 mei, als Superman & Lois weer verder gaat op The CW. Zodra die serie dan in de loop van de zomer klaar is met zijn eerste seizoen, is het de beurt aan Supergirl om zijn laatste afleveringen uit te zenden.

Hier de aankondiging van The CW:De opnames van het zesde en laatste seizoen van Supergirl begonnen afgelopen oktober. Wederom is Melissa Benoist te zien als Kara. Haar zien we vermoedelijk nog wel vaker terug, ook als dit zesde seizoen eenmaal klaar is met uitzenden.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen