search
'The Walking Dead' doet bijzondere onthullingen over Daryl en z'n tijd alleen
Series / Featured

'The Walking Dead' doet bijzondere onthullingen over Daryl en z'n tijd alleen

Wat deed Daryl eigenlijk in de tijd tussen de verdwijning van Rick en de oorlog met de Whisperers?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tiende seizoen van The Walking Dead is weer in volle gang. De nieuwste aflevering draaide om Daryl en liet zien wat hij allemaal ondernomen heeft in de tijd van de tijdsprong in het negende seizoen.

Dat seizoen omvatte een sprong van zes jaar, na de ogenschijnlijke dood van held Rick Grimes. Daryl bleek een tijdlang in de bossen geleefd te hebben als een soort kluizenaar.

Zoektocht naar Rick
Het blijkt dat Daryl in zijn tijd als kluizenaar een vrouw genaamd Leah leerde kennen. Zij leefde ook een teruggetrokken leven, samen met haar hond Dog. De twee zien elkaar regelmatig tijdens hun verkenningstochten.

In eerste instantie staat Leah vijandelijk tegenover Daryl, bindt ze hem zelfs vast en wil ze hem neerschieten. Maar mettertijd groeien de twee nader tot elkaar. Leah deelt bijvoorbeeld haar tragische verhaal en Daryl legt uit dat hij zoekt naar zijn broer van wie hij gelooft dat die niet dood is.

De twee groeien zo erg naar elkaar, dat ze gevoelens voor elkaar ontwikkelen en Leah Daryl zelfs dwingt een keuze te maken: terugkeren naar Alexandria of bij haar blijven. Daryl kan maar niet kiezen, en blijft zoeken naar Rick Grimes.

Op een dag vertrekt hij en komt hij terug, dan is Leah ineens weg. Daryls hart is gebroken en hij laat een briefje voor haar achter: "Ik hoor bij jou. Vind me." Hij vertrekt samen met Dog.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen